Onze tarieven

Onze verloskundige zorg wordt door alle zorgverzekeraars vergoed vanuit het verplichte basispakket. Ben je niet verzekerd dan ben je zelf verplicht deze vergoeding, vastgelegd door de Nederlandse Zorgautoriteit zelf te betalen.

Wanneer de gynaecoloog vanaf het begin van de bevalling de medische verantwoordelijkheid heeft voor je gehele bevalling staat daar voor ons geen vergoeding meer tegenover. Daarom vragen we een eigen bijdrage van E450,=, als je toch wil dat we er in dat geval voor je zijn tijdens de bevalling.

Woon je verder van de praktijk:
in het verloskundig tarief zoals vastgelegd door de Nederlandse Zorgautoriteit, worden de eerste 140km die wij in onze bezoeken aan jou afleggen door je zorgverzekeraar vergoed. Reizen wij voor zwangerschapsconsulten, geboorte en kraamvisites meer dan 140km dan berekenen we E0,48 per km door aan jou.

Aanvullende zorgverlening, optioneel:

Kinderwensconsult E75,=

Draagconsult E50,= per uur

Extra echo eigen verzoek E40,=

Lactatiekundige ondersteuning via consult aan huis E100,=
lactatiekundige ondersteuning wordt veelal vergoed door de zorgverzekeraar wanneer je aanvullend verzekerd bent. Check hier of jouw zorgverzekeraar de hulp van je lactatiekundige vergoedt.

Klieven op de praktijk E50,=  (voor nazorg instructies zie hier)
Klieven aan huis: E75,= + Reiskosten

Reiskosten E0,48/km