Onze tarieven

Onze verloskundige zorg wordt door alle zorgverzekeraars vergoed vanuit het verplichte basispakket. Ben je niet verzekerd dan ben je zelf verplicht deze vergoeding, vastgelegd door de Nederlandse Zorgautoriteit zelf te betalen.

Wanneer de gynaecoloog vanaf het begin van de bevalling de medische verantwoordelijkheid heeft voor je gehele bevalling staat daar voor ons geen vergoeding meer tegenover. Daarom is er een eigen bijdrage van E500,= als je toch wil dat we er in dat geval in de functie van doula voor je zijn tijdens de bevalling.

Woon je verder van de praktijk:
in het verloskundig tarief zoals vastgelegd door de Nederlandse Zorgautoriteit, worden de eerste 140km die wij in onze bezoeken aan jou afleggen door je zorgverzekeraar vergoed. Reizen wij voor zwangerschapsconsulten, geboorte en kraamvisites meer dan 140km dan berekenen we E0,48 per km door aan jou.

Aanvullende zorgverlening, optioneel:

Kinderwensconsult E75,=

Zwangerenavond, onze thema-avonden in de praktijk, in 4 thema’s borstvoeding, geboorte, kraamtijd en slapen/dragen/warmtezorg. E15,- per avond, per zwangere/koppel

Moedergroep, elke 2e woensdagochtend van de maand in de praktijk, met elke maand een nieuw thema uit jullie inbreng; Gratis.

Draagconsult E50,= per uur
Groepsconsult dragen (vanaf 4 personen) E30,= per persoon
Lezing natuurlijke verzorging privé E50,= groep (vanaf 8 deelnemers) E15,= per persoon

Extra echo eigen verzoek E40,=

Gebruik geboortebad incl alle toebehoren en persoonlijke hygiënische hoes. E75,=

Lactatiekundige ondersteuning via consult aan huis E100,=
Lactatiekundige ondersteuning wordt veelal vergoed door de zorgverzekeraar wanneer je aanvullend verzekerd bent. Check hier of jouw zorgverzekeraar de hulp van je lactatiekundige vergoedt.

Tongriem klieven op de praktijk E50,=  (voor nazorg instructies zie hier)
Klieven aan huis: E75,= + Reiskosten

Reiskosten E0,48/km